Menu Sluiten

Romonta is een toonaangevende leverancier van transportbanden en RVS bordessen en trappen voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in deze branche en kennen de specifieke eisen die aan deze industrie worden gesteld.

Transportbanden zijn de schakels tussen de verschillende bewerkingsprocessen in een voedselbewerkingsbedrijf. Ze zijn essentieel voor een efficiënte en veilige productie. Romonta ontwerpt en produceert transportbanden die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. In co-engineering met u werken we samen om de perfecte oplossing te vinden. Onze transportbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals RVS en kunststof. Ze zijn ontworpen om veilig en efficiënt te werken, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Onze bordessen en trappen zijn ook gemaakt van RVS en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in zowel standaard als maatwerk uitvoeringen.

Naast de levering van transportbanden en bordessen bieden wij ook service en onderhoud aan uw installaties. We begrijpen dat uw productielijnen continu moeten draaien en dat u daarom op ons kunt rekenen.